Medewerker keuken
- Drenthe
- Westerveld
- 3 dagen geleden
Dienstverband
Contract
Uurtarief
Niet opgegeven
Uren per week ?
16
Totaalbudget
Niet opgegeven
Startdatum
Niet opgegeven
Einddatum
Niet opgegeven
Reageren voor
13 mei 2025
Opdrachtbeschrijving
De opdrachtgever zoekt een gedreven freelancer voor een tijdelijke opdracht als medewerker kantine in een plattelandsgemeente in Zuidwest-Drenthe. De organisatie achter deze ZZP opdracht kenmerkt zich door korte lijnen, een informele werksfeer en weinig hiërarchie. Het team bestaat uit een mix van lerende en ervaren collega's en zorgt voor een warm onthaal. OPDRACHT Ter vervanging van de coördinator kantine, die deels ziek is, zoekt de keuken tijdelijk een medewerker kantine die samen met het team zorgdraagt voor onder andere de middaglunch voor 60 á 70 personeelsleden. Daarnaast bereid je maaltijden voor collega's voor raadsvergaderingen en/of overleggen/bijeenkomsten in de avond. Tevens ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en begeleiding van 3 tot 5 collega's van Reestmond in de keuken. In de praktijk ben jij verantwoordelijk voor: - Werken volgens HACCP - Verantwoordelijk voor inkoopwerkzaamheden bij diverse groothandels en winkels - Bedenken van de weekmenu’s en deze stap voor stap uitwerken - Assisteren bij de maandelijkse raadsvergadering, denk aan het verzorgen van hapjesschalen - Verzorgen van koffie/thee voor vergaderingen - Dagelijks en periodiek onderhouden, schoonmaken en vullen van de koffiemachines - Kassawerkzaamheden inclusief de financiële dagsluiting - Maken van de keukenroosters en de urenlijsten wekelijks doorsturen naar Reestmond voor de salarisbetalingen - Maandelijks facturen uitwerken en aanbieden ter controle aan de afdeling facilitaire poule - Onderhouden van contacten met leveranciers en Reestmond - Zorgdragen voor de dagelijkse schoonmaak in de keuken volgens HACCP - Zorgdragen voor een schone kantine en de afdelingskeukens - Periodieke schoonmaak van de keuken - Administratieve werkzaamheden zoals registreren vrije dagen, urenlijsten bijhouden, lijsten maken voor lunches en maaltijden, registratie van bonnetjes, weekplanning maken en uitwerken GEZOCHT PROFIEL - Je voldoet aan de gestelde uitvoeringsvoorwaarde zoals bovenaan benoemd in de uitvraag - Aantoonbare werkervaring met HACCP - Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende in de zorg of horeca - Aantoonbare afgeronde cursus "erkend leermeester horeca/zorg" SELECTIECRITERIA - Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende in de zorg of horeca (60 punten) - Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het opmaken en versturen van facturen (20 punten) - Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het maken van roosters en urenlijsten (20 punten) COMPETENTIES - Zelfstandig - Oplossingsgericht - Plannen en organiseren - Gestructureerd - Zorgzaam - Affiniteit met verstandelijk beperkte mensen - Gedisciplineerd BEOORDELING Stap 1: Beoordeling cv’s op minimumeisen Flextender beoordeelt de cv’s op de minimumeisen in het bovengenoemde profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld. Stap 2: Selectie 10 cv’s die aan de organisatie worden voorgelegd Flextender beoordeelt de cv’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”. De 10 kandidaten die het beste scoren worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling. Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek De opdrachtgever beoordeelt de cv’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria: - Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten - Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek. Stap 4: Selectiegesprek In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald. De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren. FUNCTIESCHAAL Deze functie is ingedeeld op een uurtarief van €70 (excl. btw/incl. reiskosten). Dit tarief is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning. FEE FLEXTENDER Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. BENODIGD AANTAL PROFESSIONALS 1 CV-EISEN Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties. WERKDAGEN Is hybride werken mogelijk: nee De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Werkdagen in overleg, vrijdag is de keuken sowieso gesloten PLANNING De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 15 mei 2025. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 14 mei 2025 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht. OVERIGE INFORMATIE - De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen - De opdrachtgever zal om een Geheimhoudingsverklaring vragen - Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi) - Voor opdrachtnemer geldt een Social Return (SROI) verplichting bij gegunde opdrachten hoger dan €400.000 binnen het DAS van de Talentenregio. Voor meer informatie zie: (https://talentenregiohuurtin.nl/wp-content/uploads/2024/10/SROI-bijlage-DAS-v2.pdf) Meer informatie Vragen kunnen ingediend worden tot donderdag 8 mei 2025, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op vrijdag 9 mei 2025 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kun je indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kun je telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777. De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot dinsdag 13 mei 2025, 09.00 uur. Tot die tijd kun je reageren.